۳- بذاریدش تا حدود یه ماه بمونه ، ترجیحن یه جای گرم .
۴- شکر باعث میشه لیموها آب بندازند و تا روی آخرین ردیف لیموها رو یه شربت غلیظ طلایی میگیره ، هرچی لیموهاتون آبدارتر بهتر البته...این میشه یه جور چاشنی لیمو که با چای خورده میشه و من یه زمانی از توی مجله هنر آشپزی یاد گرفتم و مامانم اولین بار درستش کرد ، بعدن فهمیدم که مادربزرگم هم درست میکنه و همچین چیز خفنی هم نیست ، البته این رفتاری هست که مادربزرگم نسبت به همه چیز داره ، برا من که لحظه های خوبی رو ساخته با کلی آدم های خوب ، اینجا دستم از اون آدم های خوب کوتاهه و تنهایی خوردنش چندان لطفی نداره ، گفتم شما یاد بگیرید و توی تابستون درستش کنید و پاییز و زمستون رو دور هم بشینید و چای لیمویی بخورید .
In time of daffodils
I went for a walk around the still-frozen lake, apart from the resident ducks who stayed over winter, there was one goose who slipped and walked across the ice, enjoying the early spring sun. This haiku was born in that moment : Meanders On melting ice The early-arriving goose
نظرات
ارسال یک نظر